Așa că, dacă îți place să adaugi un accesoriu ”șic” sau, pur și simplu, dacă dorești să-ți reîmprospătezi colecția de bijuterii, aruncă o privire prin magazinele Pandora. Noua colecţie de vară este o combinație între nuanțe de albastru, verde, roz şi mov, realizate din argint 925.

Reprezentanții brandului dau și câteva idei pentru cei care vor să facă un cadou: brăţările Moments, în şir dublu împletit, realizate din piele, în tonuri de albastru şi roz, cu închizători din argint 925 masiv, sunt perfecte pentru a fi purtate cu talismanele verii. Pictate cu email lucios în combinaţii colorate de mov, galben, roz, verde, albastru sau portocaliu, talismanele te duc cu gândul la „distracţie de vară” sau „apus din Paradis”.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are peste 21,500 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 12,400 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. Creațiile companiei sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente.