Din 1 ianuarie 2011, data finalizării tranzacţiei, CA Immo a devenit al doilea cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România, cu un portofoliu de circa 100.000 mp de spaţii închiriabile. Pe primul loc rămâne în continuare Immofinanz, cu un portofoliu de peste 190.000 mp.
Austriecii de la CA Immo deţin în România clădirile de birouri Opera Center I şi II, Bucharest Business Park (foto), Europe House şi Riverplace, toate în Bucureşti. Compania mai are în proprietate un parc de retail la Sibiu şi centrul logistic Europolis Park Bucharest. Suprafaţa închiriabilă totală de care dispun cele şapte proprietăţi din România este de 330.000 mp. Pe lângă aceste proprietăţi, compania mai deţine o serie de terenuri rezervate dezvoltărilor viitoare. Potrivit reprezentanţilor companiei, pe termen lung, aceste proprietăţi vor fi păstrate în portofoliu şi extinse.

Biroul local al celor două companii va fuziona până în aprilie 2011 şi va funcţiona sub numele CA Immo. Marian Roman, fostul country manager al Europolis, va asigura conducerea noii entităţi formate.
„Achiziţia Europolis ne-a dat posibilitatea să ne consolidăm poziţia de lideri în Europa Centrală şi ne-a crescut profilul pe piaţa cheie din România pe termen lung“, a declarat Bruno Ettenauer, CEO-ul CA Immo.
După integrarea portofoliului Europolis, evaluat la 1,5 mld. euro, valoarea activelor deţinute de CA Immo a crescut la peste 5 mld. euro.