Utilizatorii pot paria pe sporturi precum fotbal, tenis, Formula 1, fotbal american, hochei sau ski.
“Mulțumită bwin live, clienții bwin pot de acum să parieze de pe terminalurile lor cu sistem Android folosind o interfață prietenoasă, pot verifica pariurile deja făcute și pot avea constant la dispoziție o listă a pariurilor lor”, explică Berthold Kao, cel care coordonează departamentul de Product Management RNG&Mobile pentru brandul bwin al bwin.party.
Aplicația bwin live pentru Android (versiunile 2.1—3.0) este disponibilă pentru descărcare la adresa wap.bwin.com/liveapp. După descărcare și instalare, aplicația este gata de utilizare pe sistemul de operare Android pentru toți clienții bwin.com.

Toți ceilalți utilizatori de telefoane mobile pot avea acces rapid la pariuri sportive pe terminalurile lor la wap.bwin.com. Utilizatorii au acces la întreaga ofertă de pariuri sportive și la un număr însemnat de pariuri live și de ultimă oră.

bwin.party digital entertainment este cea mai mare companie de gaming online listată la bursă din lume. Compania a fost formată în urma fuziunii dintre bwin Interactive Entertainment AG și PartyGaminc Plc din 31 martie 2011. Încorporat și licențiat în Gribraltar, grupul are peste 3.100 de angajați în sedii din Europa, India, Israel și Statele Unite ale Americii și a înregistrat venituri estimate de 724,1 milioane de euro și un profit operațional estimat de 193,7 milioane de euro în 2009.