Bursa de Valori Bucuresti reduce, incepand cu 1 octombrie, comisoanele pentru tranzactiile cu instrumente derviate.

Potrivit unui comunicat al BVB, aceasta Oferta are caracter promotional fiind aprobata in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 4 septembrie.

“Oferta promotionala <<10%-20%-30%>>  se deruleaza pe o perioada de 6 luni calendaristice in intervalul octombrie 2008 – martie 2009, fiind aplicabila tuturor participantilor la Piata Derivatelor care desfasoara o activitate minima de tranzactionare pe Piata Derivatelor”, se spune in comunicatul Bursei de Valori Bucuresti.

De asemenea, in cadrul aceleiasi Adunari Generale au fost aprobat doua oferte promotionale aplicabile participantilor la Piata Derivatelor care se inregistreaza ca Market Maker pentru unul sau mai multe instrumente financiare derivate listate la BVB.

Astefel, intermediarii care se inregistreaza pe un instrument financiar derivat avand la baza valute vor beneficia de reduceri de 20-30%, iar comisioanele pentru intermediarii care aleg instrumentele derivate avand la baza indici bursieri si actiuni listate la BVB se vor reduce cu 50%.

Sursa: Bursa de Valori Bucuresti