Site-uri rominesti din categoria Agricultura si industrie alimentara

www.agricultura.ro
Site-ul Agentiei Domeniilor Statului. Cuprinde anunturi publicitare privind vinzarea de actiuni si concesionarea de terenuri agricole, patrimoniul, obiectivele si structura agentiei, legislatia i domeniu, statistici si forum de discutii pe teme specifice. Se prezinta telefoane de contact. Ultima actualizare este din ianuarie 2001.

https://albabusiness.hypermart.net
Site-baza de date a firmelor din judetul Alba. Prezinta si informatii de interes general, precum preturile produselor agricole, saptamina bursiera, tirguri de tara. Ultima actualizare a preturilor produselor agroalimentare din judet a fost facuta la 22.03.2001.

www.anamob.ro
Site de gen portal al Asociatiei Nationale a Industriilor de Morarit si Panificatie din Rominia (ANAMOB). Este structurat pe categorii de informatii: finante si comert, legislatie, instruire, laborator, producatori, furnizori de echipamente i domeniu. Cuprinde link-uri spre paginile web ale membrilor ANAMOB si spre alte pagini de specialitate din tara si strainatate. Actualizat i data de 23.02.2001.

www.avisbotosani.ro
Prezentare, itr-o singura pagina, a componentei, obiectului de activitate, localizarii si datelor de contact pentru firmele grupului Avis, avind sediul central i Botosani si activitati ideosebi i domeniul producerii si desfacerii de produse alimentare. Site actualizat i mai 2000.

www.cba.ro/agraro/
Pagina web i limba engleza despre firma Agraro Consult SRL din Bucuresti, specializata i consulting si expertiza i domeniul ingineriei mediului. Se indica principalele proiecte dezvoltate pina i prezent, managementul si detaliile de contact. Nu se precizeaza data ultimei actualizari a site-ului.

www.farmingromania.com
Prezentare i engleza a East European Agricultural Consulting Ltd., avind sediul i Anglia si parteneri i Rominia, SUA si Canada. Firma ofera consultanta si servicii conexe i domeniul agricol i Rominia. Se prezinta date despre Rominia si agricultura ei, managementul firmei, precum si detalii de contactare a acestuia si a partenerilor firmei. Site actualizat la iceputul anului curent.

www.fdr.ro
Site-ul Fundatiei pentru Dezvoltare Rurala din Rominia (FDR), cu sediul i Bucuresti. Se prezinta, i romina, engleza si franceza, obiectivele, actiunile, programul si partenerii financiari ai FDR, ultimele informatii i domeniu, datele de contact, ca si modalitatile de a face donatii pentru fundatie. Exista trei forumuri pentru schimburi de idei. Ultima actualizare a site-ului: martie 2000.

www.gusto.ro
Prezentare i engleza a firmei romino-franceze de produse alimentare Gusto si a firmei de catering Elysee Receptions, din Bucuresti. Se prezinta cu foto produsele Gusto avind la baza pestele, ca si serviciile oferite de Elysee Receptions, precum si referinte ale firmelor deservite de aceasta. Se indica datele de contact. Nu se precizeaza data ultimei actualizari.

www.kuk-romania.fx.ro
Prezentare i romina si engleza a istoricului si furnizorilor firmei Kuk din Austria, specializata i ingrediente alimentare. Se indica datele de contact pentru Kuk-Rominia. Ultima actualizare a site-ului: 06.04.2001.

www.quail.bigstep.com
Site i engleza si romina, dedicat cresterii prepelitelor. Prezinta avantajele activitatii, posibilitati de valorificare a produselor si noutati editoriale. Se indica datele de contact pentru o ferma i domeniu, din Arad. Actualizat i 5 aprilie 2001.

https://struti.8m.com
Prezinta date despre struti, folosirea lor i alimentatie, produse specifice, cresterea strutilor ca activitate profitabila si consultanta i domeniu. Exista rubrici de mica publicitate, lista a circa 20 crescatori romini de struti, link-uri spre pagini internationale si un catalog de impresii. Ultima actualizare: martie anul curent.

www.tuica.go.ro
Oferta de tuica de pruna a SC Proiect-Eval-Service SRL din Timisoara, cu caracteristicile produsului, distinctiile obtinute la tirguri internationale, pret si datele de contact. Actualizat i 2000.

Site-uri din categoria Asigurari

www.1asig.ro
Prezentare a asigurarilor din Rominia, stiri i domeniu, companii de asigurare si date de contact, legislatia la zi, filiale localizate geografic. Site-ul include un sistem de calcul si comanda on-line pentru unele tipuri de asigurari la patru societati de asigurare. Actualizat i 2001.

www.aiglife.ro
Prezentare i romina si engleza a produselor, a localizarii nationale, a oportunitatilor de angajare sau de brokeraj, a istoricului si a obiectivelor AIGLife Asigurari Rominia SA. Se indica datele de contact din Bucuresti si din tara. Actualizat i 2000.

www.ardaf.ro
Prezentare i romina si engleza a societatii de asigurare-reasigurare Ardaf SA: profil profesional, pozitie pe piata, colaboratori, cliseu financiar, retea teritoriala, situatia financiara pina i 2000. Se indica datele de contact pentru sediul central din Cluj-Napoca. Exista facilitati de comanda online a raspunderii civile auto 2001. Actualizat la iceputul acestui an.

www.asigurari-online.ro
Site care permite cumpararea de asigurari online. Se indica tipurile de asigurari, societatile de asigurare pe care le reprezinta, itrebari si raspunsuri pentru potentialii clienti, date de contact. Actualizat i 2001.

www.astrasig.ro
Site-ul oficial i romina si engleza al societatii de asigurare Astra. Prezinta tipuri de asigurari, date despre firma, date de contact din Bucuresti si din tara, informatii despre managementul resurselor umane, telefonul de service 24 ore din 24 pentru clienti. Actualizat i 2000.

www.cuav.ro
Prezinta Commercial Union Asigurari de Viata SA din Bucuresti, cu istoric, produse si oferte de joburi. Site-ul mai contine informatii financiare, glosar de termeni, itrebari si raspunsuri, oportunitati de investitii. Actualizat i aprilie 2001.

www.exclusiv.ro
Site-ul firmei de brokeraj de asigurari Exclusiv Asigurari Bucuresti. Aceasta acorda consultanta, face evaluari profesioniste si asigurari de bunuri, raspundere civila, de persoane, de viata si complexe. Exista formular de iregistrare pentru o consultanta gratuita si date de contact. Actualizat i 2000.

www.omniasig.ro
Prezinta Omniasig SA, produsele de asigurare, sucursalele teritoriale (pe o harta interactiva), reasiguratori si date de contact. Site-ul contine un formular online pentru asigurarea obligatorie auto si a fost actualizat i martie 2001.

Motoarele de cautare sunt niste site-uri cu ajutorul carora se cauta alte site-uri sau pagini web pe Internet.
Cautarea propriu zisa se face pe doua cai de principiu:
1) Intrarea i respectivul site, intrarea i sectiunea dorita, intrarea itr-o sub-sectiune a acesteia i care se banuieste existenta site-ului cautat s.a.m.d., mergindu-se astfel pe o structura arborescenta. De exemplu, daca se cauta site-ul unei banci, se intra i „afaceri si economie”, apoi i „afaceri”, apoi i „banci” etc. L