Business Lease, furnizor internațional de leasing operațional și servicii de mobilitate, lansează propriul centru de autovehicule rulate, Auto Market. Este cea mai recentă investiție a companiei în România.

Noul centru completeză portofoliul de servicii al Business Lease și este localizat în imediata vecinătate a sediului companiei, în cadrul SWAN Office and Technology Park din zona Pipera.

În cadrul parcului Business Lease de autovehicule rulate, dezvoltat în urma unei investiții de circa 50.000 de euro, sunt expuse preponderent autoturisme din clasa mică, compactă sau medie, cu o vechime cuprinsă între unu și patru ani.

„Construim oferta nostră pentru clienți finali, care sunt atenți la detalii atunci când își aleg viitoarea mașină și care au grijă în ce investesc. Într-o piață dominată de automobile pentru care o verificare temeinică este dificilă, aducem o ofertă corectă, cu autoturisme a căror întreținere a fost respectată iar întregul istoric este certificat”, a declarat Philip Aarsman, Managing Director Business Lease.

Pentru fiecare autovehicul, Business Lease poate oferi soluții de finanțare, garanție completa pentru 12 luni sau 15.000 km, posibilitate de trade in a mașinii actuale și un set suplimentar de anvelope, de iarnă sau de vară, în funcție de sezon. Fiecare autoturism are un singur proprietar anterior, kilometraj real, plan de revizii și întreținere respectat, istoric tehnic complet și stare tehnică optimă.

Oferta parcului de autovehicule rulate Auto Market este constituită din mașini utilizate anterior de către clienții de flotă ai Business Lease, care s-a ocupat și de întreținerea și de reparația acestora. Prin intermediul acestui centru, Business Lease poate prelua și automobilele rulate ale noilor clienți de leasing operațional care au această nevoie, înainte de contractarea sau reînoirea flotei actuale de mașini.

„Centrul de autovehicule rulate completează gama de servicii din portoliul Business Lease pentru clienții de leasing operațional și management de flote cât și pentru clienții finali. Oferim aceeași calitate a produselor și serviciilor, împreună cu toate condiţiile şi beneficiile filosofiei CARE a Business Lease, pentru fiecare automobil rulat. Prin acest concept ne dorim să subliniem încrederea clienților în produsele noastre, fiecare mașină fiind pregătită să facă parte din familile lor”, a declarat Ioana Grigore, Sales & Marketing Manager Business Lease.

Pentru anul în curs, Business Lease urmărește pentru parcul de autovehicule rulate Auto Market un volum de vânzări de 300 unități și o cifră de afaceri de 2,1 milioane de euro. Pentru 2017, care va fi primul an integral de activitate, este țintit un total de peste 400 de unități vândute.

Despre Business Lease Group:  www.businesslease.com

Business Lease este expertă în furnizarea de soluții complete de Leasing operațional și Mobilitate, atât pentru companii mari, cât și pentru companii mici și mijlocii. În plus, aceasta oferă importatorilor și dealerilor soluții personalizate în domeniile de leasing captiv, finanțarea stocurilor dealerilor și alte produse și servicii de finanțare.

În afară de Olanda, unde are sediul central și numeroase sucursale regionale, Business Lease este un jucător important în Polonia, Slovacia, Cehia și Ungaria. Compania închiriază toate mărcile și modelele auto la preț competitiv (TCO) și este cunoscută pentru furnizarea de servicii excelente. Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 42.000 de contracte. Atenţia acordată clienţilor și calitatea serviciilor în domeniul mobilității reprezintă prioritățile companiei Business Lease, care consideră că o mașină este doar o mașină, însă oamenii sunt cei care fac diferența.

Despre AutoBinck Grup: www.autobinck.com

Business Lease Group este filială a AutoBinck Group. Cu sediul central în Haga, AutoBinck are activități în opt ţări europene și 50 de subsidiare împărțite în patru divizii principale: Distribuție de automobile & Retail, Leasing, Piese de schimb & Accesorii și Smart Mobility. Portofoliul său cuprinde importatori și dealeri auto pentru principalele mărci auto, o companie internațională de leasing și o divizie de distribuție pentru piese auto. AutoBinck investește și în noi modalități de mobilitate. Cu 2.000 de angajați și o cifră de afaceri anuală de 1 miliard de euro, AutoBinck este unul dintre cele mai mari grupuri din industria auto din Europa.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați:

Alexandru Anghel

Senior PR Specialist Zaga Brand

Tel: +40 0722 446 373

[email protected]