Bursa este organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, care informează că până la această dată au fost contactaţi 21.958 de agenţi economici, din care şi-au anunţat participarea 1.706 angajatori.
Cele mai multe oferte sunt în Bucureşti și județele Iaşi, Arad, Prahova şi Cluj. Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de muncă puse la dispoziţie sunt: fabricare articole de îmbrăcăminte, fabricare produse textile, comerţ cu amănuntul, construcţii de clădiri, activităţi de asigurări, reasigurări şi ale fondurilor de pensii, activităţi de investigaţie şi protecţie și activităţi de servicii privind forţa de muncă.
Angajatorii caută absolvenţi fără studii superioare cu precădere în următoarele meserii: confecţioner asamblor articole textile, operator confecţioner îmbrăcăminte, agent pază şi ordine, agent asigurări, agent vânzări, lucrător comercial, zidar și dulgher. Sunt oferite şi locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi, în diferite ramuri de activitate.
Principalele meserii ce se regăsesc în ofertele angajatorilor pentru absolvenţii de studii superioare sunt de: agenţi asigurări, consilier vânzări, consilier financiar, programator, referent economist în comerţ şi marketing, manager, inspector asigurări, economist și inginer în diferite ramuri de activitate.
Lista locaţiilor de desfăşurare, la nivel naţional, este disponibilăpe site-ul ANOFM.