Bunicul Luizei Melencu a comentat şi el imaginile prezentate de Alexandru Cumpănaşu vineri seară, prin care s-ar demonstra că Luiza este în viaţă, undeva în Italia.

“După pozele care ni s-au arătat, eu pot să spun că este Luiza. Pe una dintre pozele pe care le-am văzut se vede foarte clar. E Luiza două sute la sută, nu sută la sută”, a declarat bunicul fetei pentru România TV.

Bărbatul recunoaşte că în înregistrare nu se poate distinge bine vocea Luizei, însă din fotografii este clar pentru el că tânăra respectivă este nepoata lui.

“Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza […] Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local […] Eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine”, a declarat bunicul Luizei.

Acesta a mai precizat că de la începutul anchetei presupuselor crime din Caracal a susţinut că Alexandra şi Luiza nu sunt moarte, ci au căzut pradă unei reţele de trafic de persoane: “Fetița este în viață, am făcut afirmația de la început, a fost traficată.”