Acesta ar fi suspect de preinfarct. Potrivit RTV, după mai multe cercetări, medicii au declarat că riscă să sufere o serie de complicații. Bunicul Luizei s-ar fi simțit rău și pe timpul nopții și a fost transferat la cadiologie.

De asemenea, bărbatul poate face oricând un atac cerebral din cauza stresului la care este supus.

Familia Luizei a refuzat să se prezinte la DIICOT, iar mama fetei a fost amendată cu 5 000 de lei. Ulterior, oamenii legii au obținut un mandat de aducere.

Ieri, femeia a leșinat, iar bunicul Luizei ar fi încercat să-și dea foc. Medicii ar dat mai multe detalii.

”Prezentau dureri în piept, cu caracter anginos. Ambii prezintă în continuare dureri anginoase, sunt în curs de observație.”, au spus reprezentanții spitalului de urgență din Craiova.

”Bătrânul are probleme și cu tensiunea arterială. În urma primirii analizelor, se va decide dacă mai rămân internați. În cel mai probabil caz, vor rămâne sub monitorizare, în unitatea de primiri-urgențe.

Amândoi sunt epuizați fizic și psihic, bătrânul a și cedat. Există riscul să facă o complicație, la nivel pulmonar, prin inhalarea vaporilor de benzină.

Din puct de vedere medical, este un stres permanent, care nu poate să rămână fără consecințe asupra stării lor de sănătate. În acest moment, sunt probleme de sănătate clare. Ca medic, sunt extrem surprinsă că problemele nu se ridică la nivelul stresului la care au fost supuși”, a mai spus medicul de la spitalul din Craiova.