Potrivit notei de fundamentare a proiectului de lege postat vineri pe site-ul MMFPSPV, datoriile totale înregistrate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice către salariaţi sunt în sumă de 43,996 milioane de lei, conform titlurilor executorii emise până la data de 31 decembrie 2013.

 

'Cuantumul total al obligaţiilor de plată ale Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice pentru anul 2014, conform prevederilor legislative amintite anterior, sunt în sumă de 12,411 milioane de lei. În bugetul aprobat pentru Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice pe anul 2014, la titlul ^Cheltuieli de personal^, nu au fost prevăzute sume cu această destinaţie. Având în vedere analiza execuţiei bugetului până la această dată, se impune suplimentarea bugetului ministerului, pentru trimestrul III, cu suma de 2.905 mii lei', se arată în proiectul de hotărâre.

 

Suma de 2,905 milioane de lei va proveni din suma globală prevăzută cu această destinaţie în bugetul Ministerului Finanţelor Publice – 'Acţiuni generale'. AGERPRES