Bucătarul Antonio Passarelli îşi deschide un restaurant în complexul de birouri deţinut de Ovidiu Şandor

Antonio Passarelli, cunoscut pentru participarea sa în emisiunea Dănuţ SRL – prezentată de Dan Bittman, a închiriat 900 mp în City Business Centre (CBC) Timişoara, aflat în proprietatea omului de afaceri timişorean Ovidiu Şandor.

În acest spaţiu, celebrul bucătar italian va opera, începând cu luna ianuarie, un restaurant de tipul ”sano e buono” care va putea deservi zilnic 1.200 de persoane. Noua unitate, care are o capacitate de 300 de locuri, va fi amplasată la mezaninul clădirii C, inaugurată în 2010, din cadrul CBC.
 „Vom folosi în proporţie de peste 90% produse naturale, gătite natural, fără aditivi bazându-ne pe regulile şi principiile bucătăriei mediteraneene şi mai puţin pe produsele tradiţionale româneşti. Conceptul este nou pentru mediul de business timişorean”, a declarat Antonio Passarelli.
Italianul a venit în România în 1991 şi manageriază restaurantul Al Duomo din Timişoara. A gătit pentru numeroase personalităţi din ţară şi străinătate, printre care Ion Iliescu, Adrian Sârbu şi Francis Ford Coppola.
„Complexul nostru de birouri a fost ales şi pentru cei aproximativ 4.000 de angajaţi care îşi vor desfăşura activitatea zilnic în clădirile noastre, din care 2.500 lucrează deja în CBC. Amenajarea a fost gândită în aşa fel încât spaţiul să poată găzdui evenimente corporate, business sau chiar mondene cu  300-400 de persoane”, explică Ovidiu Şandor, CEO al ModaTim Investment, dezvoltatorul CBC Timişoara.