"Potrivit voturilor exprimate de membrii UNSICAR, din componența Consiliului Director fac parte Bogdan Andriescu, președinte, Victor Șraer (Otto Broker), Ionel Dima (AVUS), Alexandru Apostol (Maxygo) și Dorel Duță (Hobbit Broker de asigurare). Bogdan Andriescu a fost revalidat în funcția de președinte aproape cu unanimitate de voturi, mai puțin o abținere", informează un comunicat al organizaţiei.

Cenzorii organizației, votați de membrii UNSICAR, sunt Alexandru Ivan (Țiriac Broker), Mirela Șerban (AB Asig), Liviu Dinescu (FSG Broker). În cadrul acestei ședințe, compania Țiriac Broker a devenit membru UNSICAR.

"Principalele discuții din cadrul Adunării Generale au fost legate de acțiunile derulate de UNSICAR în 2014, precum și de cele pe care asociația și-a propus să le inițieze începând de anul viitor. Asociația intermediarilor și consultanților în asigurări consideră că principala prioritate a pieței de asigurări este consolidarea imaginii acesteia, iar eforturile vor trebui concentrate pe reducerea deficitului de încredere a consumatorilor în această industrie", se mai arată în comunicat.

UNSICAR este asociația profesională a intermediarilor în asigurări și este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d’Assurances et de Reassurances), organizație internationala înființată in 1937 care reunește asociațiile profesionale naționale ale intermediarilor în asigurări, precum și a POI (Partners of Intermediaries). În prezent, UNSICAR are 88 de membri, care dețin cumulat o cotă de 80% din piața de brokeraj de asigurare.