Bursa Română de Mărfuri va organiza în data de 25 august 2008 o nouă licitaţie destinată achiziţionării de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe a materialelor de construcţii în vederea reconstruirii locuinţelor distruse de calamităţi. Materialele solicitate de ANL sunt: elemente de zidărie, tablă cutată, lemn ecarisat, uşi interioare şi exterioare de lemn, ferestre PVC. 

Procedura de licitaţie deschisă, urmată de strigarea liberă a preţului, va  începe la ora 10.00, la sediul central al BRM din Bucureşti, operatorii economici interesaţi putând  depune documentele de înscriere şi participare până la ora 9.00.

Documentaţia procedurii se poate ridica fie de la sediul central al BRM, fie de  la sediile terminalelor BRM din Bistriţa, Suceava, şi Iaşi.  

La licitaţia din data de 11 august 2008, în urma căreia ANL a achiziţionat armătură – oţel beton, ciment, lemn, balast, nisip, valoarea totală de adjudecare a fost de peste 13,7 milioane lei (fără TVA), iar faţă de preţurile de pornire la licitaţie, ANL a economisit peste 1,8 milioane lei.   

BRM nu va percepe comision nici pentru această nouă licitaţie de materiale de construcţii destinate sinistraţilor.

Sursa: BRM