Polițistii din Caracal au sunat-o de două pe Alexandra Măceșeanu pe telefonul lui Gheorghe Dincă, de pe care fata sunase la 112, pentru a-i cere informații suplimentare despre locul în care era închisă, arată raportul intern al Ministerului de Interne consultat de G4Media.ro.

E vorba despre agentul șef principal Florentin Neagoe, care a sunat-o pe Alexandra de pe telefonul personal imediat după ce fata a apelat la 112 pentru a treia oară (la ora 11.12 în data de 25 iulie). Raportul arată că Florentin Neagoe a cerut de la Dispeceratul Poliției Caracal numărul de telefon de pe care fata sunase la 112 și a sunat-o la ora 11.13. Cu ocazia convorbirii telefonice, fata i-a dat polițistului mai multe detalii despre curtea casei lui Gheorghe Dincă și i-a spus că nu poate ieși din curte de frica unui câine lup. De asemenea, Alexandra a furnizat o adresă ce apărea pe cartea de vizită a unei terțe persoane, carte de vizită găsită în casa lui Gheorghe Dincă.

La ora 11.29 a urmat al doilea telefon dat de pe mobilul polițistului Florentin Neagoe pe numărul de pe care sunase Alexandra. De data aceasta, cel care a vorbit cu fata a fost comisarul Constantin Pistol, care, potrivit raportului intern al MAI, a încercat din nou să afle informații despre locul în care era sechestrată. Alexandra i-a descris acestuia locul, arătând că bărbatul care a sechestrat-o era plecat la farmacie pentru a cumpăra cremă cu care să-i trateze rănile provocate la mâini. Alexandra i-a spus polițistului că în curte se află un nuc, un brad, o mașină gri și mai mulți câini lupi dezlegați. Fata i-a transmis că nu are internet pe telefon și că nu poate ieși pentru că era legată.

Aceasta ar fi practic ultima convorbire între Alexandra și o altă persoană înainte de a fi ucisă de Gheorghe Dincă.