Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 1, evoluează, joi, după ora 18.30, cu Arina Sabalenka, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7, în sferturile de finală ale turneului de la Dubai.

Scor Simona Halep – Arina Sabalenka 3-6, 6-2, 6 – 2

Victorie pentru Halep. Ajunge în semifinale, unde o va întâlni pe Jennifer Brady.

Setul 3 aduce victoria.

Simona Halep a început bine setul decisiv, reuşind să câştige primul game. Partida se joacă în continuare, orice este posibil. Halep conduce cu 3-1, după un break superb! Meciul este unul intens. Halep conduce cu 4 – 2 şi serveşte. 5 – 2 pentru Halep, la un game de semifinale. Game, set, meci1 6 – 2!

Setul 2, câştigat de Halep după o revenire de senzaţie

Simona Halep a început mai bine setul al doilea, având deja un avans de două gameuri datorită unui break luat rapid. Se pare că pauza i-a prins bine, iar Uraganul Halep s-a desprins deja la 4-1. Halep conduce cu cu 5 – 2. Halep câştigă setul 2 cu 6-2!

Setul 1, pierdut dezastruos

Setul I a fost pierdut de Simona Halep cu scorul de 6-3 după ce jucătoarea din Belarus a făcut două breakuri, în timp ce Halep a avut doar unul.

Simona Halep – Arina Sabalenka, meci important

Meciul este al doilea din sesiunea de seară.Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turenului de categorie Premier de la Dubai, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 1-6, 6-2, 7-6 (7), pe sportiva tunisiană Ons Jabeur, locul 45 WTA, beneficiară a unui wild card. La rândul ei, Sabalenka a trecut în optimi, cu 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 22 WTA.

Fostul lider mondial conduce cu 2-1 în întâlnirile directe. Ultima partidă a fost câştigată de Sabalenka, anul acesta, în sferturi, la Adelaide, scor 6-4, 6-2. Calificarea în sferturi este recompensată la Dubai cu un premiu de 50.100 de dolari şi cu 100 de puncte WTA. La ediţia trecută, Halep a fost eliminată în sferturi de elveţianca Belinfda Bencic, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2. Românca a câştigat ediţia din 2015 a turneului din Emiratele Arabe Unite.