Alertă în Capitală. O mașină a explodat chiar lângă stația de metrou Timpuri Noi. Explozia a fost una destul de puternică, iar mașina arde în continuare.

Nu se știe până în prezent care au fost cauzele care au dus la producerea exploziei, însă oamenii legii urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Amintim faptul că un incident similar s-a produs la finele lunii mai în Arad. Mai exact, pe 29 mai, omaşină a explodat în parcarea unui supermarket din municipiul Arad.

Ulterior, în interiorul ei a fost găsită o persoană carbonizată, fiind vorba despre un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crișan. Maşina omului de afaceri ar fi explodat când el a vrut să plece, precizau atunci autoritățile.

Ulterior, în dosar au fost audiate persoane care locuiesc în zona unde a avut loc explozia, în condiţiile în care suflul a spart mai multe ferestre ale blocului la parterul căruia se află supermarketul, fără a exista alte persoane rănite.

În acest caz au fost implicați inclusiv anchetatorii de la București, însă nici măcar până în prezent asasinatul cu bombă nu a fost elucidat.

Amintim faputul că Ioan Crişan, omul care a fost asasinat într-o explozie la finalul lunii mai deţinea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est, amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad.

În luna iunie, șeful Poliției Române a afectut o vizită la Arad pentru a verifica de ce nu avansează ancheta în cazul uciderii omului de afaceri Ioan Crișan în contextul în care până acum nu a fost găsit niciun vinovat.