„Există o fierbere foarte mare în partid – asta e fierberea, nu scrisorile unor colegi şi colege – că de ce nu începem şi noi protestele la poarta lui Iohannis? Şi este foarte posibil să începem lucrul ăsta. O să avem un Comitet Executiv la sfârşitul lunii şi o să decidem. Nu cu pietre, nu cu foc, nu cu cuţite, nu cu bătut jandarmi – proteste cum am mai făcut. (…) N-am vorbit cu niciun coleg asta, eu vă spun doar ce îmi vine de la colegii din judeţe”, a declarat Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea a spus, marți seară, la „100 de minute” că a ajuns „omul negru” al momentului pentru că s-a opus practicilor companiilor străine prezente pe piața din România de a face un profit imens fără a plăti la bugetul nostru toate taxele și impozitele, așa cum plătește orice firmă românească.

„Este un grup de companii mari, nu toate, care au vrut și au și procedat în sensul acesta, ca să aibă activități în România, dar să nu verse la bugetul de stat toate taxele și impozitele așa cum face orice firmă românească. Este așa-zisa externalizare a profitului”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a precizat că este vorba despre unele multinaționale sau unele bănci.