Anchetatorii au descoperit la percheziții un corp carbonizat. Era în curtea suspectului. În plus, noaptea, la ora 3:00, când judecătorii au emis mandatul ce permitea forțelor de ordine să descindă în casa groazei, poliția l-ar fi anunțat pe procurorul de caz că nu are oameni disponibili la sediu.

O informație care vine de la procurori este că la percheziție ar fi fost găsit un corp carbonizat, dar nu se știe deocamdată ce proveniență are acest corp.

În același timp, din referatul prin care a fost propusă arestarea preventivă a suspectului Gheorghe Dincă aflăm că Alexandra Măceșanu a dat foarte multe detalii la 112 în momentul în care a sunat: a spus unde se află, că vede din interiorul casei un brad mare, o mașină, dar și o platformă cu fiare vechi, l-a descris pe suspect și a spus că a fost bătută și violată.

Asociația Procurorilor susține că abia după ora 5:00 a fost constituită echipă operativă și la ora 6:00, împreună cu procurorul, polițiștii au intrat în acea locuință.

De cealaltă parte, Poliția spune că nimic nu este adevărat și că dimpotrivă, polițiștii ar fi vrut să intervină, însă procurorul le-ar fi spus clar să aștepte ora 6:00 pentru că asta spune Codul de procedură penală, că perchezițiile se pot face în general începând cu ora 6:00.