Fostul purtător de cuvânt al Parchetului General a murit în urmă cu puţin timp după ce s-a aruncat de la etajul instituţiei, de la circa 20 de metri înălţime. Decesul a fost pronunţat de Ambulanţa Bucureşti.

La ora 9:50 ar fi fost primit apelul la ambulanţă, iar la ora 11:50 a fost declarat decesul. Din primele informaţii se pare că ar fi vorba despre Ramona Bulcu, fosta şefa a Biroului de Presă al Parchetului General şi purtător de cuvânt al instituţiei. Ea ar fi sunat la 112 şi ar fi spus că intenţionează să îşi ia viaţă.

La ora 12:00 ISU Bucureşti Ilfov a transmis că au intervenit la un caz, unde o femeie de aproximativ 50 de ani a căzut de la etajul 5 al unui imobil şi că această a fost declarată decedată. ISU Bucureşti Ilfov a intervenit la faţă locului cu o autospecială cu apă şi spumă, o descarcerare, salvatori, o ambulanţă SMURD şi unitatea de terapie intensivă mobilă.

„Pe strada Mitropolit Antim Ivireanul, o persoană de sex feminin, aprox 50 ani, precipitare de la înălţime, aprox 20m, declarată decedata. Am intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, o descarcerare, salvatorii, o ambulanţă SMURD si unitatea de terapie intensivă mobila”, a tramsnis ISU „La faţa locului se deplasează Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei şi procuror criminalist pentru a declanşa cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ramona Bulcu a fost din mai 201 procuror şef al Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Presa. Anterior, din aprilie 2009-mai 2011 a fost delegată în funcţia de procuror şef al Biroului de Informare Publică şi Relaţii cu Presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.