Dosarul care-l priveşte pe Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, se măreşte pe zi ce trece. Încă o femeie din Caracal, a patra, susține că a fost violată de acesta, au declarat surse judiciare, potrivit G4Media. Este vorba de o tânără care spune că a fost violată și bătută de acesta. Ar fi a patra victimă, după Alexandra, Luiza şi femeia de 49 de ani care reclamă şi ea că a fost bătută şi violată de Gheorghe Dincă.

În plus, anchetatorii verifică și legătura dintre Dincă și alte două cazuri din 1999 și 2012, în care s-au observat moduri de operare asemănătoare. Părinţii acelor fete dispărute au fost şi ei sunaţi pentru a li se spune că fiicele lor au plecat la muncă în Spania sau Belgia. Gheorghe Dincă va fi reaudiat la DIICOT privind aceste cazuri.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat sâmbătă dimineaţă că raportul cu rezultatul testului ADN al oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal nu a ajuns deocamdată la dosar, deşi Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” anunțase vineri seară că documentul a fost trimis către DIICOT. Nici familia Luizei Melencu nu a fost informată dacă oasele găsite în pădurea din apropierea casei criminalului aparțin sau nu fetei lor, dispărută în urmă cu patru luni.

Gheorghe Dincă a recunoscut în timpul anchetei că acolo ar fi aruncat trupul Luizei. Testele antropologice au arătat până acum că fragmentele osoase descoperite aparțin unei persoane de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15- 19 ani și care nu este Alexandra Măceșanu. Pentru a verifica ADN-ul din oasele găsite, anchetatorii au prelevat mostre ale profilului genetic al mamei Luizei Melencu.