BRD Groupe Société Générale și compania Aramis Invest Group din Baia Mare au semnat un contract de credit în valoare de 54 de milioane de lei. Suma va finanța nevoile de capital de lucru ale companiei, precum și investițiile necesare pentru a crește și dezvolta activitățile de producție.

“Aramis Invest este unul dintre cei mai vechi clienți ai noștri și suntem mândri că am însoțit această companie în fiecare etapă a dezvoltării ei. Suntem foarte onorați de încrederea arătată de Aramis și, de asemenea, mândri că, împreună cu ei, ne putem urmări obiectivul de a finanța dezvoltarea economiei românești”, a spus Yves Lallemand, Directorul general adjunct al BRD, coordonatorul activității de corporate banking.

„Credem într-un viitor foarte bun împreună cu echipa BRD”

„Ne simțim în siguranță lucrând cu o bancă precum BRD. Buni cunoscători ai businessului, ne-au sprijinit întotdeauna dezvoltarea. Credem într-un viitor foarte bun împreună cu echipa BRD, bazat pe trecutul nostru comun”, a spus Vladimir Iacob, acționarul majoritar al Aramis Invest.

BRD este un jucător de top pe piața creditelor acordate companiilor locale și multinaționale, și numărul 1 pe piața românească a factoringului.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a treia bancă românească după totalul activelor și cea de-a cincea mare capitalizare la BVB.  BRD are o poziție de top pe piața românească a cardurilor, cu peste 2,4 milioane de carduri, o rețea de acceptare de aproximativ 28,600 de POS-uri și 1500 de ATM-uri. Activele toale ale băncii erau, la sfârșitul lunii septembrie 2019, de 54,1 miliarde lei.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 149.000 de angajați în 67 de țări și peste 31 de milioane de clienți în toată lumea.