Q2 Cloud are tastatură qwerty,  cameră foto de 3.2 MP şi conectivitate Wi-Fi şi prin 3G HSDPA.  “Q2 Cloud este proiectat pentru a oferi confortul unui telefon inteligent prin posibilitatea utilizării a mai multor aplicaţii Java concomitent, prin suportul Wi-Fi şi 3G, opţiunea Push& Go, hotspot şi multe altele”a declarat Silvia Soare, marketing manager Allview.

Q2 Cloud este prevăzut cu funcţia de sincronizare automată, prin care este posibilă sincronizarea agendei, calendarului şi a sarcinilor din telefon cu un server de sincronizare (de ex: Goosync, Hotmail), fără a folosi un cablu conectat la computer sau Bluetooth. Mai mult, telefonul facilitează transmiterea activităţilor direct în calendarul din Microsoft Outlook-ul partenerilor reducând timpul necesar stabilirii unei întâlniri.

Funcţia hotspot transformă Q2 Cloud în router 3G de internet permiţând accesul simultan la reţea a opt utilizatori. Toate fişierele şi documentele din telefon pot fi stocate în memoria internă sau pe cardul micro SD care poate ajunge până la 32 GB.

Allview Q2 Cloud poate fi găsit în reţelele de magazine partenere şi online la preţul de 499 lei.