Așadar, acum găsim o mulțime de branduri care produc televizoare smart ieftine, pe care și pe poate permite oricine. Unele dintre acestea sunt, surprinzător, chiar branduri românești.

De exemplu, pe eMag, poți găsi televizoare smart ieftine începând de la 449 lei, adică o treime din salariul minim net la nivel național. Aceste televizore ieftine sunt adesea produse de companii „no name”, adică în general companii care cumpără componente sau televizorul în sine produs în altă țară și îl branduiesc cu propriul nume. Însă dacă extinzi bugetul până spre 1.000 de lei, deja plaja de opțiuni se lărgește considerabil și poți cumpăra chiar televizoare smart ieftine de la producători cu renume precum Philips sau LG.

În plus, în ziua de astăzi, dacă alegi televizoare smart ieftine nu înseamnă neapărat că faci rabat de la calitate. Cea mai bună dovadă în acest sens o reprezintă recenziile la aceste tipuri de televizoare, care arată că televizoarele oferă calitate la un nivel decent în comparație cu producătorii de renume.

Iată câteva branduri la care poți găsi televizoare smart ieftine:

Allview

Allview este un brand românesc cunoscut în special pentru telefoanele ieftine pe care le produce, însă de ceva vreme compania are afaceri și pe piața de televizoare smart ieftine.

Diamant

Diamant este un televizor care trezește amintiri, fiind pentru mulți români primul televizor la care s-au uitat vreodată.

Acest televizor, cunoscut de toți românii sub forma unei cutii uriașe cu tub, a fost relansat recent ca un televizor cu ecran plat adaptat vremurilor.

Brandul a reintrat pe piață în anul 2019, înviat de Network One Distribution, companie patronată de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Din păcate acest brand nu este unul de televizoare smart, deoarece este destinat persoanelor care caută alternative ieftine.

Vortex

Vortex este un brand de televizoare smart ieftine care este fabricat în cooperare cu compania Vestel, un grup din Turcia, care colaborează de asemenea cu branduri precum Toshiba sau Hitachi.

Acest brand se regăsește pe piața din România încă din anul 1998 și produce nu numai televizoare, ci și alte electrocasnice și aăarate de aer condiționat.

Deși este un brand „no name”, Vortex reușește să se ridice la standardele competitorilor cu renume și să ofere produse de calitate, în special ținând cont de prețul lor.

Horizon

Horizon este un alt brand deținut de Network One Distribution, aceste televizoare smart ieftine fiind de asemenea asamblate în parteneriat cu compania Vestel.

Starlight

Un alt brand de televizoare smart ieftine, deținut de retailerul online eMag, este una dintre cele mai apreciate companii, televizoarele fiind extrem de bine vândute și având recenzii foarte bune pe site-ul retailerului.

NEI

O marcă prezentă în România din anul 1993, NEI vine cu televizoare de ultimă generație la prețuri mici.