Boromir Prod Buzău (SPCU) vrea să contracteze un credit de 19,5 milioane de lei de la ING Bank NV, sucursala Bucureşti, a anunţat, joi, compania cu activităţi în industria de morărit şi panificaţie.

Contractarea împrumutului va fi discutată de acţionarii Boromir la 21 septembrie, potrivit convocatorului transmis Bursei de Valori Bucureşti.

Boromir Buzău a înregistrat în primul trimestru o cifră de afaceri de 29,5 milioane de lei, în scădere cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania face parte din grupul Boromir, controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz, împreună cu alţi acţionari persoane fizice.

Grupul Boromir desfăşoară activităţi în sectorul de morărit şi panificaţie. Grupul mai include companii precum Boromir Ind (Râmnicu Vâlcea şi Deva), Boromir Pan, Moara Cibin, Extrasib Sibiu, Comcereal Sibiu, Amylon Sibiu sau Panmed Mediaş.

Acţiunile Boromir Prod, listate la BVB, erau cotate, miercuri, la 0,45 lei pe titlu, în creştere cu 2,27% faţă de referinţă. Capitalizarea companiei, în funcţie de cotaţia titlurilor este de 55,61 milioane de lei.

SURSA: Mediafax