Cazul Caracal este în aer după ce au fost făcute noi dezvăluiri legate de  Alexandra Măceșanu, adolescenta de 15 ani pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o!

Potrivit ultimelor date, fata ar fi fost traficată printr-o rețea de proxeneți din Bari și acum s-ar afla pe mâinile unor arabi.

Dezvăluirile au fost făcute de Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei. El a susținut că are date potrivit cărora adolescenta s-ar aflat, în aceste momente, pe mâinile unor oameni din Tunisia și Maroc, fiind răpită în scopul prostituției.

„A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat Alexandru Cumpănașu, susțin jurnaliștii de la știrile kanald.ro.