Filiala Sectorului 2 a Partidului Național Liberal a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care aduce la cunoștința românilor că peste 20 de politicieni au decis să își dea demisia din partid pentru a se alătura lui Dan Cristian Popescu, cel care a plecat și el din PNL.

„Astăzi (miercuri – n.red.), 24 de membri activi ai PNL Sector 2 au ales să părăsească filiala și să se alăture lui DC Popescu.

De menționat că dintre aceștia, doi erau consilieri locali și doi erau membri în biroul politic. Asta dovedește că PSD-iștii mascați și-au arătat adevărată față!

Exercițiul de imagine pe care PSD-istul Popescu îl încearcă în disperarea sa de a se victimiza și a câștiga mai multe voturi NU ȚINE!

Aducerea la sediu a unui număr de demisii dintr-un partid din care acei oameni nu au făcut niciodată parte arată disperarea și dovedește că Popescu și-a însușit deja practicile PSD-iste: #minciună, #corupție și #lașitate!”, a scris PNL Sector 2, miercuri seara, pe Facebook.

Dan Cristian Popescu a decis să păresească PNL pentru a se alătura Partidului Social Democrat. În plus, acesta va candida pentru Primăria Sectorului 2 din partea PSD.

Ce părere are Klaus Iohannis cu privire la migrările între partide

„Nu văd cu ochi buni aceste racolări. Am fost dintotdeauna și sunt și acum împotriva traseismului politic. E o boală gravă a politicii românești. Ori de câte ori am avut ocazia m-am exprimat public împotriva traseimului politic”, a spus, miercuri, Klaus Iohannis.