Ies la iveală amănunte incendiare din interiorul PSD cu doar câteva zile înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale. Președintele Klaus Iohannis și șefa social democraților, Viorica Dăncilă, se bat pentru un mandat de cinci ani la Palatul Cotroceni.

În tot acest timp, se pare că apele sunt destul de tulburi în interiorul PSD. Surse politice din interiorul formațiunii au făcut dezvăluiri explozive pentru Realitatea Plus. Se pare că Liviu Dragnea face legea în continuare în PSD chiar dacă se află în pușcărie.

Totul s-ar fi întâmplat chiar în ziua când acesta a avut permisie, pe 31 octombrie. Fostul președinte al Camerei Deputaților s-ar fi văzut cu mai mulți lideri social democrați. Cu toții au stabilit viitorul partidului și soarta Vioricăi Dăncilă.

Sursele citate spun că Dragnea s-a întâlnit cu Lia Olguța Vasilescu, Florin Iordache, Darius Vâlcov, dar și cu un alt lider al partidului. Discuțiile au vizat organizarea pentru preluarea PSD după turul al doilea al alegerilor. Între lucrurile pe care le-ar fi stabilit a fost și păstrarea Vioricăi Dăncilă în echipa de conducere, dar se pare că actuala șefă și candidată la prezidențiale nu va mai fi președintele PSD.