O echipă de avocaţi ai  Zamfirescu Racoţi Predoiu(ZRP), coordonată chiar de partenerul şi fondatorul casei, Călin Zamfirescu a reuşit să obţină pentru BNR menţinerea unei hotărâri care retrăgea dreptul de a exercita funcţii de conducere pentru doi foşti şefi de bancă. Unul dintre aceştia este fostul preşedinte al Volksbank, Gerald Schreiner.”
În ambele cazuri, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursurile formulate de către persoanele fizice care au deţinut funcţii de management în sistemul bancar, căi de atac formulate împotriva hotărârilor Consiliului de Administrație al Băncii Naționale a României privitoare la retragerea, faţă de aceştia, cu titlu de sancțiune, a aprobării de a exercita responsabilități de conducere într-o bancă comercială.
Instanța supremă, analizând condițiile de aplicare a acestor sancțiuni, a înlăturat criticile formulate împotriva hotărârilor Băncii Naţionale a României, prin intermediul unor hotărâri judecătoreşti irevocabile.”, arată cei de la ZRP. Echipa specializată în drept financiar a ZRP, una dintre cele mai redutabile din România, are un lucru un portofoliu de peste 1.500 de clienţi.