Automobile Bavaria Group, cea mai mare rețea de dealeri BMW din România a prezentat potențialilor săi clienți noul BMW Seria 5 în trei variante de caroserie: Sedan, Touring şi Gran Turismo. Echipate cu elemente de design redesenate şi o nouă generaţie a sistemului BMW ConnectedDrive acestea reprezintă, conform oficialilor dealerului auto „ amestecul perfect de performanţă şi tehnologie”.
Printre personalităţile prezente la Bavaria Fest s-au numărat Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României, Ilie Năstase, actriţa Monica Bârlădeanu, Prinţesa Eleonore a Danemarcei, ambasadori şi diplomaţi.
Vizita Principelui Nicolae nu a fost întâmplătoare. Automobile Bavaria a livrat către Alteţa Sa Regală un MINI Roadster pentru a-i servi în călătoriile sale prin ţară şi a se bucura de ultimele zile de vară. Ilie Năstase a fost invitat pentru a ridica noua sa maşină, un BMW X6.
La Bavaria Fest Automobile Bavaria a expus întreaga flotă de vehicule noi şi rulate, dar şi modelele de motociclete BMW Motorrad şi Husqvarna, diponibile pentru sesiuni de drive test. Cei prezenţi la eveniment s-au bucurat de reduceri de până la 30% la echipamentele şi accesoriile lifestyle BMW, de premii acordate periodic prin extragere la tombolă, de vouchere de achiziţie pentru maşini rulate dar şi de multă bere şi mâncare tradiţională.