Acesta este cel de-al treilea contract de închiriere semnat anul acesta de către The Advisers în această clădire, după ce 540 mp, respectiv 1.000 mp au fost ocupaţi de Namco Bandai şi Optaros, companii care activează în domeniul IT.

„Închirierile semnate în Olympia Tower confirmă un trend important al pieţei în acest an: sunt preferate zonele semicentrale, unde există spaţii valoroase de birouri, alese de companii pentru specificaţiile lor tehnice şi accesibilitate”, a declarat Horia Moldovan, associate director, Office Division, The Advisers/Knight Frank.

Olympia Tower are o suprafaţă totală închiriabilă de 9.555 de metri pătraţi şi este situată pe bulevardul Decebal din Bucuresti, în apropierea staţiei de metrou Piaţa Muncii.

Ciprioţii de la Bluehouse Capital mai deţin în România clădirile de birouri Astoria Business Center, Victoria Center Office şi o parte din City Gate, Praktiker Craiova şi o parte din ansamblul rezidenţial Felicity, dar şi o serie de proiecte a căror dezvoltare a fost amânată.