Orange, liderul pieţei, le oferă pentru prima dată celor care vizitează site-ul www.orange.ro posibilitatea de a vota produsele pe care își doresc să le găsească în oferta specială, cu ajutorul unei animații create special pentru campanie, un păianjen. În plus, aceasta îi va ajuta să descopere miile de produse cu discount disponibile în perioada 18-27 noiembrie: accesorii reduse cu până la 100% și o gamă extinsă de telefoane. 

În perioada 18-27 noiembrie, vizitatorii site-ului www.orange.ro îşi pot cumpăra din magazinul online mii de produse cu reducere, în limita stocului disponibil, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange. Ei pot alege dintr-o gamă variată de smartphone-uri de la producătorii Samsung, Apple, Blackberry, HTC, Huawei, LG, Sony, Microsoft Lumia și Orange, accesorii și gadgeturi precum smartwatch-uri, brățări fitness, camere foto și video Polaroid, boxe bluetooth, căști, baterii externe și multe altele. Mai mult decât atât, în perioada campaniei, utilizatorii se pot bucura de transport gratuit pentru telefoanele achiziționate, deblocare gratuită pentru orice telefon achiziționat la preț standard, retur gratuit în primele 30 de zile de la livrare, posibilitatea de a plăti în rate, iar punctele Thank You vor valora cu 50% mai mult la cumpărăturile online.Mai multe detalii despre campania Orange Black Friday 2016 sunt disponibile pewww.orange.ro/blackfriday.

Vodafone

Vodafone România oferă promoții de Black Friday începând din 18 noiembrie, în cadrul campaniei „RED & BLACK WEEK”, ce va dura până pe 27 noiembrie. Utilizatorii beneficiază de reduceri de până la 100% la smartphone-uri de ultimă generație, respectiv de până la 70% la accesorii și de oferte la abonamente care includ bonusuri de date pe toată perioada promoției. Ofertele sunt accesibile în toate magazinele Vodafone, pe www.vodafone.ro și în aplicația MyVodafone.

Utilizatorii care optează pentru unul dintre abonamentele RED 14 sau RED 17 beneficiază de un bonus de 25 GB de trafic de date național pentru un an de zile și de serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ cu acces gratuit la Netflix pentru trei luni. Pentru abonamentele SUPER RED, bonusul de date este de 50 GB de trafic de date național pentru un an de zile. Beneficiile sunt disponibile pentru clienții care semnează contracte noi sau de reînnoire pe o perioadă de doi ani.

Pentru abonamentele de internet cu tabletă, clienții beneficiază de un discount de până la 20% din prețul serviciilor pentru abonamentele începând cu Smart Net 10. Astfel, utilizatorii care optează pentru pachetul Smart Net 10 pot alege o tabletă Lenovo Tab 3 A8 pentru un preț total de 14 euro pe lună sau tableta Samsung Galaxy Tab A 10.1 pentru un preț total de 18 euro pe lună. Prețul include atât costul serviciilor, cât și rata aferentă tabletei.

Pe lângă promoțiile la abonamentele de voce și date, „RED & BLACK WEEK” oferă reduceri de până la 100% pentru o gamă extinsă de smartphone-uri de ultimă generație. Astfel, modele precum Samsung Galaxy J5 2015, Huawei P9 Lite sau Vodafone Smart Ultra 7 sunt disponibile la prețul de 0 euro pentru anumite abonamente. Între 21 și 27 noiembrie, utilizatorii vor avea parte de oferte exclusive în magazinul online Vodafone și în aplicația MyVodafone, cum ar fi opt smartphone-uri cu prețuri exclusive la reînnoirea unui abonament. Dintre acestea, Huawei P8 Lite și Vodafone Prime 7 vor avea o reducere exclusivă de 100% în aplicația MyVodafone. Mai mult, clienții Vodafone care vor accesa aplicația vor avea acces la oferte speciale pentru extraopțiunile de date.  Informații suplimentare despre promoția „RED & BLACK WEEK” pot fi găsite la adresa www.vodafone.ro. 

Telekom

Telekom Romania oferă reduceri semnificative la o gamă largă de smartphone-uri, tablete, televizoare de ultimă generație, electrocasnice și multe alte categorii de produse. În perioda 17 – 20 noiembrie, utilizatorii pot beneficia de oferte speciale pe telekom.ro, germanos.ro, clickshop.ro, precum și în magazinele Telekom și partenere, începând din 18 noiembrie.

Începând din această seară, pe site-ul telekom.ro clienții pot beneficia de reduceri la smartphone-uri de până la 2.200 de lei, precum și de televizoare și tablete oferite bonus la achiziționarea pachetelor de servicii Telekom. Astfel, clienții pot opta pentru Samsung Galaxy S6 128GB Black la prețul de 699 lei (redus de la 2.899 lei) împreună cu abonamentul Complete XL de 24,95 euro / lunar (TVA inclus), la contractele încheiate pe 2 ani. De asemenea, o gamă variată de smartphone-uri vor fi disponibile la prețul de 1 leu, împreună cu abonamente de servicii mobile încheiate pe 2 ani: LG G4c și HTC Desire 628 dual sim alb cu abonamentul Talk L de 17,95 euro/lună (TVA inclus), iPhone SE 16GB gri stelar și Samsung Galaxy S6 Edge 32GB auriu, cu abonamentul Complete XXL de 49,95 euro/lună (TVA inclus). Campania Black Friday aduce oferte speciale și pentru clienții noi ai pachetelor integrate MagentaONE. Astfel, exclusiv pe telekom.ro, clienții care optează pentru pachetele MagentaONE cu 4 servicii Surf M +Televiziune L+Internet L+Voce S de 126,90 lei / lună (TVA inclus) sau Talk L+Televiziune L+Internet L+ Voce S de 146,12 lei / lună (TVA inclus) vor primi gratuit, în limita stocului disponibil, un televizor LG cu diagonala de 81 de cm. De asemenea, o tabletă Lenovo cu diagonala de 7 inci este oferită bonus, în limita stocului disponibil, clienților care aleg pachetele cu 3 servicii Televiziune M + Internet L + Voce S, la prețul de 76 lei / lună (TVA inclus) sau Televiziune L + Internet L + Voce S, la prețul de 81 lei / lună (TVA inclus). Clienții Telekom existenți care comandă cel puțin un serviciu nou pentru a ajunge la unul din pachetele MagentaONE sau pachetele cu 3 servicii fixe Telekom vor beneficia, de asemenea, de oferta care include o tabletă Lenovo bonus. Pe germanos.ro peste 100 de modele de telefoane vor avea reduceri de până la 83%, televizoarele vin cu discounturi de până la 50%, în timp ce tabletele vor avea prețuri reduse cu până la 1.000 de lei. Astfel, vizitatorii pot opta pentru smartphone-uri Samsung cu prețuri începând de la 59 lei, iPhone cu reduceri de preț de 55%, televizoare LED Samsung Smart TV cu diagonala de 121 cm, la prețul de 1.399,99 lei și camere foto DSLR Canon la prețul de 1.709,99 lei (redus de la 2.429,99 lei).

Pe clickshop.ro ofertele de Black Friday includ televizoare Samsung cu prețuri începând de la 449,99 lei, laptopuri Asus cu prețuri de la 819,99 lei, smartwatch-ul Vector Watch Luna Steel Leather standard, cu discount de 50%, la pețul redus de 799,99 lei, camera foto DSLR Nikon D5300 Kit AF-P 18-55mm VR, la prețul de 2.199,99 lei, redus de la 2.999,99. Utilizatorii au la dispoziție, de asemenea, o gamă variată de telefoane la prețuri speciale, precum Nokia Lumia 635 white, la 249 lei (discount 50%), LG Nexus 5X, la 999 lei, (discount 50%), Sony Xperia Z5, la 1.749 lei (discount 35%), Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, la 2.199 lei (discount 45%), iPhone 6s 64GB, la 2.699 lei (discount 29%). De asemenea, campania Black Friday aduce pe clickshop.ro oferte la electrocasnice mici, aspiratoare, mașini de spălat rufe, combine frigorifice, espressoare, incorporabile și aparate de aer condiționat, care vor fi disponibile la prețuri reduse cu până la 53%. Produsele din categoria îngrijire personală au discounturi de până la 57% în timp ce jucăriile pentru cei mici au prețuri reduse cu până la  50%.  Clienții care aleg să-și porteze numărul în rețeaua mobilă Telekom Romania pot beneficia de oferte speciale în magazinele Telekom și magazinele partenere, începând din 18 noiembrie. Astfel, aceștia pot opta pentru smartphone-uri precum Samsung Galaxy A3 la prețul de 1 leu sau LG G4 la prețul de 179 de lei, împreună cu abonamentul de servicii mobile Surf M de 12,95 euro / lună (TVA inclus), încheiat pe 2 ani.

RCS & RDS

RCS & RDS le oferă clienților reduceri de până la 400 de lei la achiziția oricărui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioadă de 12 luni.  Orice client care alege pachetul Optim Nelimitat primește o reducere de 50 de lei, iar dacă își portează numărul de abonament în rețeaua Digi Mobil, se adaugă suma cadou promoțională pentru portare de 150 de lei. Utilizatorii care vin în rețeaua la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă rețea primesc 75 de lei. Abonamentul Optim Nelimitat include minute nelimitate în rețeaua Digi (fix-mobil), dar şi în alte reţele naționale și internaționale (fix-mobil) și trafic lunar de date mobile de până la 10 GB în reţeaua 3G şi de până la 50 GB în reţeaua 4G.

Sumele cadou pot fi folosite cumulat ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achizitionarea oricărui smartphone din oferta Digi Mobil. În cazul în care își doresc o reducere la plata abonamentului lunar, clienții pot opta pentru o reducere de 50% din prețul acestuia, timp de 12 luni, dacă își portează numărul de abonament la Digi Mobil. Utilizatorii care își portează numărul de cartelă din altă rețea la Digi Mobil, beneficiază de 50% reducere la plata abonamentului, pe o perioadă de 6 luni.