Cea mai recentă versiune a produsului vârf de gamă de la BitDefender a fost special creată pentru a oferi cea mai sigură, eficientă şi prietenoasă experienţă.

“Din perspectiva interacţiunii utilizatorului cu produsele de securitate, noul mod Auto-pilot este probabil cea mai importanta schimbare. Din momentul în care e pornit, nu mai este generată nicio alertă şi toate deciziile sunt luate automat”, a declarat Florin Virlan, Engineering Director, Consumer Products, BitDefender.

“Pentru a răspunde creşterii preocupărilor legate de protecţia şi disponibilitatea datelor, am operat îmbunătăţiri semnificative în zona de backup online şi am adăugat funcţionalităţi de sincronizare automată a datelor între computere. Este cu siguranţă cel mai performant produs BitDefender de până acum şi  aşteptăm cu nerăbdare feedback-ul utilizatorilor din perioada de testare BETA”, a continuat acesta.

Alte schimbări includ funcţia de Scan Dispatcher, care rulează sarcini de scanare (inclusiv scanări recurente ale sistemului) utilizând algoritmi ce  identifică perioadele când încărcarea sistemului este redusă, eliminând astfel impactul procesului de scanare asupra utilizării curente a sistemului.
BitDefender Rescue CD a evoluat, devenind BitDefender Rescue Mode, un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor şi dezinfectarea sistemului în situaţii critice. Noul Rescue Mode este acum stocat direct pe hard-disk, fiind instalat odată cu  soluţia de securitate.

Versiunea BETA poate fi descărcată de la adresa https://beta2012.bitdefender.com.

Cei mai activi utilizatori care testează noul program de securitate vor putea câştiga unul dintre premiile puse la bătaie, printre care şi un laptop pentru jocuri de la Alienware. Pentru a participa la concurs, este necesară înregistrarea.