În cele două zile ale evenimentului, studenţii şi absolvenţii sunt aşteptaţi să îşi depună CV-uri sau să aplice pentru poziţii precum: Senior C++ Developer (Windows and/or Linux), Senior PHP Developer, Software Developer IPhone/Android, R&D Engineer, QA Analyst, Product Manager – Business Products. Mai multe detalii despre poziţiile disponibile pot fi găsite şi pe site-ul http://www.bitdefender.ro/site/view/careers.html.

În plus, în cadrul târgului Angajatori de TOP, Bitdefender va susţine un seminar despre companie şi o conferinţă de securitate adresate pasionaţilor de tehnologie care aspiră la o carieră în cadrul companiei.

Pe data de 28 octombrie, între orele 16.15 – 17.00, cei interesaţi pot participa la seminarul From passion to strength – Walking on a successful career path, unde vor avea ocazia să stea de vorbă cu reprezentaţi ai Bitdefender şi să afle mai multe despre povestea brandului şi a oamenilor care i-au asigurat succesul, dar şi despre oportunităţile de carieră în companie.

Totodată, pe data de 29 Octombrie, intre orele 11.00 – 12.45, profesionişti din cadrul Bitdefender vor susţine conferinţa de securitate Under the Hood – inside Bitdefender’s labs, pentru persoanele interesate de securitatea informatică şi cu experienţă în dezvoltare C/C++ sau testare software. Vor fi abordate tematici precum: securitatea pentru reţele sociale,  echipamente mobile şi medii virtualizate, dar şi analiza celor mai recente ameninţări informatice.

Pentru participarea la seminarii, doritorii trebuie în prealabil să descarce şi să imprime invitaţiile de pe site http://www.bitdefender.com/media/html/ro/angajatori/.

Cu peste 50 de companii participante şi 2500 oportunităţi de carieră, Târgul Angajatori de Top este cel mai important eveniment de carieră al acestei toamne.