Bitcoin trece de pragul de 41.000 de dolari

Bitcoin a început săptămâna trecută la puțin peste 37.100 de dolari, înregistrând apoi creșteri importante de-a lungul ultimelor șapte zile, realizând o creștere totală de 10,5%.

Ether a avut o performanță la fel de solidă, cu o creștere de 9,2% pe parcursul săptămânii. Criptoactivul a început săptămâna sub 2.050 dolari, iar acum se tranzacționează pe eToro în jurul valorii de 2.231 dolari. Tot pe eToro, bitcoin cash a înregistrat o creștere de preț de aproape 9% în această dimineață.

Speculațiile privind ETF-urile vor continua să influențeze comportamentul investitorilor pe piața cripto în această săptămână, pe măsură ce aceștia cred în impactul transformator pe care deschiderea pieței pentru investitorii instituționali îl va avea asupra ecosistemului.

În ceea ce privește evenimentele care ar putea afecta performanța pieței, această săptămână este în general liniștită. Cu toate acestea, vineri sunt raportate cifrele privind ocuparea forței de muncă din SUA, care în ultima vreme au avut tendința de a agita piețele datorită implicațiilor asupra nivelului ratelor dobânzilor.

Grayscale se pregătește pentru ETF-uri cu o nouă recrutare

Grayscale se pregătește să concureze în noul spațiu potențial BitcoinETF cu o nouă recrutare de la administratorul de active Invesco.

Compania l-a angajat pe John Hoffman, un veteran de 17 ani al administratorului de fonduri, pentru a conduce echipa de distribuție și parteneriate a Grayscale.

MicroStrategy își mărește deținerile în Bitcoin

Compania tech MicroStrategy și-a mărit deținerile în bitcoin cu 593 de milioane de dolari, deoarece consideră că piața bull merge înainte.

Astfel, compania a ajuns să dețină aproximativ 6,6 miliarde de dolari în criptoactive la prețurile actuale.

Tokenul cripto al JPMorgan este pregătit pentru tranzacții interbancare

Tokenul JPM Coin al JPMorgan a fost lansat pe Partoir, un sistem de decontare bancară bazat pe blockchain și ar putea fi folosit acum în transferurile instituționale între bănci.

Compania spune că tokenul ar putea fi folosit pentru a deconta miliarde de tranzacții interbancare în viitor, a transmis eToro România.

Atenție! Această comunicare este doar în scopuri de informare și educație și nu trebuie luată drept sfat pentru investiții sau recomandare personală, ofertă sau solicitare de a cumpăra sau vinde orice instrumente financiare. Acest material a fost pregătit fără a ține cont de vreun obiectiv de investiții anume al destinatarului sau de situația sa financiară și nu a fost pregătit în conformitate cu cerințele legale și de reglementare pentru promovarea cercetărilor independente.

Orice referință la performanțele trecute sau viitoare ale unui instrument financiar, indice sau produs de investiții complex nu sunt și nu trebuie considerate a fi un indicator sigur pentru rezultate viitoare. eToro nu își asumă nicio răspundere că informațiile incluse în acest raport sunt în totalitate corecte și complete.