Cartea, într-o ediţie specială, va fi oferită gratuit clienţilor eMAG care fac cumpărături în valoare de cel puţin 1.500 de lei între 28 februarie şi 12 martie. Cei care doresc să achiziţioneze ediţia standard a biografiei pot lansa precomenzi ce vor fi livrate începând cu 5 martie, la preţul de 85 lei.

"Biografia lui Steve Jobs este o lectură esenţială pentru cei care vor să înţeleagă cum funcţionează astăzi lumea tehnologiei. Deşi este centrată pe viaţa şi personalitatea lui Jobs, cartea tratează în cele peste şase sute de pagini mult mai multe subiecte. Veţi descoperi cum au circulat ideile care stau la baza tehnologiilor pe care le folosim în prezent, cine au fost oamenii din spatele lor şi relaţiile personale şi de afaceri dintre ei. Am pregătit un tiraj de 10.000 de exemplare care vor fi oferite cadou clienţilor eMAG pentru ca aşa considerăm ca ne putem implica activ în promovarea şi înţelegerea tehnologiilor care ne ajută să evoluăm", a declarat Radu Apostolescu, Vicepreşedinte, Director de Dezvoltare eMAG.

În cartea scrisă cu acordul lui Jobs însuşi, Walter Isaacson scoate la lumină toate secretele omului care a stat în spatele iPod, iPhone, iPad sau iMac. "Am făcut multe lucruri în viaţa mea de care nu sunt mândru […]. Dar nu am niciun schelet în dulap căruia să nu-i pot permite să iasă afară", mărturisea preşedintele Apple în anul 2005, în cadrul unei conferinţe. Pe 24 octombrie 2011, la scurt timp după dispariţia lui Steve Jobs, Walter Isaacson avea să demonstreze acest lucru în biografia lansată oficial în S.U.A. Isaacson, actualul preşedinte şi CEO al Aspen Institute, a fost preşedintele CNN şi editor şef al revistei Time Magazine. El este şi autorul biografiilor lui Albert Einstein, Benjamin Franklin şi Henry Kissinger.

Cartea lui Isaacson despre Steve Jobs este un succes editorial incontestabil şi a stabilit numai în prima săptămână de la lansarea în librăriile din S.U.A. un record de 379.000 de exemplare vândute.