Agentia romaneasca de advertising Bigger – Big Ideas Group a anuntat ca se extinde către piaţa din Bulgaria, deschizându-şi o filială la Sofia. Acesta este un prim pas pe care agenţia îl face spre dezvoltarea activităţii şi serviciilor în spaţiul balcanic.

"Am decis să intrăm pe piaţa din Bulgaria printr-un parteneriat cu una dintre cele mai creative agenţii de publicitate locale independente, VPR Advertising” ,se arata in comunicatul agentiei romanesti de advertising.

VPR Advertising activează pe piaţa din Bulgaria din anul 2004, oferind servicii de communication planning, strategie de brand, dezvoltare de noi produse, package design, creaţie şi producţie publicitară, publicitate interactivă şi BTL.

Portofoliul de clienţi ai VPR Advertising  cuprinde clienţi din domenii variate: pharma, retail, food, soft & alchoolic drinks, real estate development.

Bigger este un grup de companii care oferă servicii de comunicare integrată. Grupul de companii Bigger există pe piaţa din România încă din 2003, iar la sfârşitului anului 2007 a trecut printr-un proces de rebranding, devenind din Starlink Group, Bigger Group. 

Bigger Group a înregistrat în anul 2007 o cifră de afaceri de 14,8 milioane de euro. Această cifră reprezintă o creştere de peste 160% faţă de anul precedent, depăşind estimarea de 11,7 milioane euro făcută la începutul anului trecut.

Data: 8 mai 2008

Sursa: Bigger Group