Sunt de mult prea multă vreme soldat disciplinat al PDL ca să mai fiu afectat de suişuiri sau coborâşuri, a declarat, miercuri, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, cu privire la posibila sa remaniere.

‘Un ministru este ca un jucător pe un teren la fotbal. În orice moment, antrenorul poate decide că-l cheamă la margine şi introduce pe altcineva din diverse motive care nici nu i se explică şi nici nu trebuie neapărat să ceară el explicaţii sau să le ştie. Drept urmare, domnul prim ministru va aprecia activitatea mea şi a celorlalţi membri ai guvernului, în funcţie de nişte criterii pe care dânsul le ştie, de altfel le ştim şi noi, şi o să facă preşedintelui Traian Băsescu propunerile pe care le consideră necesare de îmbunătăţire a activităţii în fiecare dintre domenii’, a spus Berceanu, într-o conferinţă de presă.

Şeful de la Transporturi a spus că nu are emoţii şi a explicat lipsa acestora prin faptul că a fost în ‘destul de multe guverne’, ca să nu mai aibă ‘probleme de tipul acesta’.

Am încercat să îmi fac treaba cât am putut de bine

De asemenea, a admis că există situaţii în care ar putea să-şi aducă şi unele reproşuri, deşi a încercat să-şi ducă la îndeplinire cât mai bine sarcinile de ministru.

‘Eu am încercat să îmi fac treaba cât am putut de bine. Sigur că întotdeauna este loc şi de mai bine. Dacă mă uit în urmă, am şi zone în care îmi fac anumite reproşuri pentru că, probabil, dacă la momentul ăla mi-ar fi venit o anumită idee care poate mi-a venit ceva mai târziu ar fi fost un picuţ mai bine. Dar, repet: nu vreau eu să mă apreciez. Domnul prim ministru o să facă această apreciere şi o să decidă în consecinţă. Eu sunt de mult prea multă vreme soldat disciplinat al PDL ca să mai fiu afectat de suişuiri sau coborâşuri’, a spus Berceanu.

SURSA: Agerpres