Din cauză că nu putem fi niciodată siguri dacă cel de lângă noi este o persoana sănătoasă sau doar asimptomatică, dacă suprafețele pe care le atingem sunt cu adevărat curate sau doar așa par, sau cât de bine igienizate sunt bunurile din magazine, am devenit mai precauți, mai sceptici, dar și mai neîncrezători. De asemenea, în lupta cu virusul, mulți dintre noi au pierdut și lucruri mai importante decât încrederea în universul ce-i înconjoară. Dar cu toate acestea, nu putem spune ca pandemia nu are totuși și aspecte pozitive.

În calitate de consumatori, dezinfectantul pus la discreție în toate centrele comerciale și unitățile de cazare pe care le folosim, toaletele mai curate și nu în ultimul rând, grija generală a comercianților pentru igienă și curățenie, sunt doar câteva din avantajele de care profităm din plin. Pe de altă parte, în calitate de producători, preferința clienților pentru magazinele online precum și procentele extraordinare cu care au crescut astă primăvară cifrele de afaceri ale antreprenorilor care s-au îndreptat către mediul virtual sunt și ele niște bonusuri la care nu ne-am fi așteptat.

Ești producător? Tu cât de bine te prezinți în mediul online?

Prezența online este obligatorie în contextul pandemiei de COVID-19! Ca producător, un magazin bine pus la punct te poate ajuta să păstrezi o legătură strânsă cu clienții tăi indiferent de circumstanțe și în primul rând să-ți continui activitatea chiar și în situațiile de criză, ca astă primăvară de exemplu, când mersul la cumpărături se transformase într-un lux.

Mai mult, deoarece îl poți manageria cu mult mai puțin decât un magazin fizic, un butic online te ajută să rămâi prezent pe piață, dar și să te păstrezi activ și independent chiar și atunci când nu-ți permiți cheltuieli extraordinare cu salarii, chirii și alte investiții pe care le necesită un magazin fizic!

Care este cea mai simplă metodă de a-ți crea propriul magazin virtual?

FabricatinRO este o platformă cu produse românești, a producătorilor români cu un simț practic foarte dezvoltat, care vor să meargă la sigur când vine vorba de afacerile lor. Înființată în anul 2014 și cu o comunitate de peste 1000 de producători români din cele mai diverse domenii, FabricatinRO este locul perfect din care să-ți începi activitatea virtuală.

 

Înscrie-te pe platforma FabricatinRO și alătură-te unei comunități unite, în care se pune un accent deosebit pe promovare și calitate. Această platformă dă posibilitatea membrilor săi de a crea listări prin care să-și prezinte cât mai bine afacerea, dar și magazine online cu aspect profesional, în care singura ta grijă ca producător este să-ți expui cele mai bune produse. Nu trebuie să cunoști programare, nu trebuie să-ți pui problema plății hosting-ului și mai ales, poți uita și de grijile cu promovarea deoarece toate acestea sunt responsabilitatea echipei FabricatinRO!

Mai mult de 1000 de producători români au spus DA provocării și s-au lansat sau și-au consolidat autoritatea în mediul online prin platforma FabricatinRO, alături de branduri celebre din piața românească precum Crama Oprișor, unul din partenerii platformei. Ia-ți și tu soarta în propriile mâini și pregătește-te pentru orice ne rezervă viitorul!