Intrarea lui Rareș Bogdan în PNL a provocat un adevărat cutremur pe scena politică. Extrem de activ, cu mesaje dure la adresa adversarilor politici și în special a lui Liviu Dragnea, fostul jurnalist reușește să fie în atenția presei aproape în fiecare zi.

De această dată a fost rândul lui Gigi Becali să vorbească despre cât de necesară a fost intrarea în politică a celui care s-a aflat până de curând în poziția de moderator la Realitatea TV.

Gigi Becali este de părere că Rareș Bogdan ar trebui să conducă PNL. Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie însă ca actualul șef al liberalilor să facă un pas în spate.

„Rareș Bogdan este un patriot, e un băiat tânăr. Sper ca el să preia PNL. Orban să fie băiat deștept, să-l lase. E și spre binele lui, să ridice partidul”, a spus Becali, duminică seară, la România TV.

Acesta a adăugat ulterior: „Rareș Bogdan este un băiat deștept, înțelept, așa îl văd. Are el o mică trufie, o iubire de sine. (…) Eu îl văd pe Rareș, de exemplu, un viitor președinte peste cinci ani”.