Latifundiarul din Pipera tratează clienții bolnavi de cancer prin metode precum hipertermie totală, hipertermie locală sau laser terapie.

Clinica Imunomedica își propune să ofere românilor servicii medicale de cea mai bună calitate, atât pentru diagnosticul și tratamentul bolilor oncologice, cât și pentru alte afecțiuni. Suntem la început, deși dispunem deja de un laborator de analize medicale care acoperă o gama largă și diversă de analize, în contract cu CASMB, laborator ce dispune de o tehnologie de ultimă oră și de reactivi de cea mai bună calitate”, se arată pe site-ul clinicii respective.

Potrivit datelor financiare din 2017, publicate la Ministerul Finanțelor,  Becali are datorii de peste 9 000 000 de lei, aproximativ douP milioane de euro.

„Ce am eu acolo nu mai există în România. Am achiziționat și camere barice, cred că doar o altă clinică undeva la Constanța să mai dețină așa ceva. Cu totul, cred că învestiția până în momentul de față trece de 5-6 milioane de euro”, spunea Gigi Becali.

„Sunt oameni amărâți, care n-au bani și sunt bolnavi. Acestora le suport eu totul. Nu e gratis, în sensul că se taie o factură, iar la final de lună le achit eu”, declara Becali.