Acestea vor intra în posesia BCR în cursul lunii aprilie şi vor fi utilizate de către unităţi şi subsidiare ale băncii de pe întreg teritoriul ţării.

Pentru vehiculele comandate, BCR a ales versiunea de echipare Lauréate, atât cu motorizare diesel (1.5 dCI – 75CP), cât şi motorizare pe benzină (1.2 – 16V – 75 CP). Toate maşinile sunt dotate cu aer condiţionat şi proiectoare de ceaţă.

„Banca Comercială Română susţine economia românească nu doar ca principal finanţator, ci şi cumpărând produse româneşti. BCR a ales maşinile fabricate de Dacia la Mioveni pentru că Logan este modelul care a răspuns cel mai bine cerinţelor companiei în ceea ce priveşte confortul, consumul de carburant şi raportul echipare/preţ. Suntem o bancă românească ce cumpără şi utilizează produse româneşti într-o măsură din ce in ce mai mare”, a declarat Diana Hudymač, director executiv group large corporate, BCR.
Noul lot de vehicule Dacia ridică la aproximativ 30% ponderea autoturismelor româneşti în cadrul flotei deţinute de BCR, precizează reprezentanţii băncii.