CNA nu-si onoreaza promisiunea
Prin decizia nr 115 din 2 august, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) scoate la concurs 16 licente radio si 19 licente de televiziune, locale, cu putere mica. Termenul de depunere a dosarelor de inscriere este 15 septembrie a.c. Decizia organizarii unui concurs pentru acordarea unei noi licente radio cu acoperire nationala, in viitoarea sesiunea toamna-iarna, nu a fost luata in discutie pana acum. Dupa incheierea concursului din 14-15 iulie a.c. pentru obtinerea licentei radio cu acoperire nationala, Mircea Sorin Moldovan, presedintele CNA, a spus ca institutia pe care o conduce va scoate in urmatoarea sesiune o noua licenta.

Scala Thompson are un nou sef
Incepand cu 1 iulie a.c., Victor Dobre este noul director general al agentiei de publicitate Scala Thompson Bucuresti. El o inlocuieste pe Petra Groiss, care a fost investita intr-o functie in cadrul retelei J.Walter Thompson International. Victor Dobre lucreaza la Scala Thompson Bucuresti de la inceputul acestui an, dupa ce a parasit functia de director general la Media Pro Music si Pro Video International. In cadrul aceleiasi agentii de publicitate, George Culda a fost promovat director executiv de creatie si membru al consiliului de administratie. Tot de la 1 iulie, Hanny Bratu, fost director al departamentului BTL la Scala
Thompson Bucuresti, a fost numita in functia de director general al companiei Thompson Connect Romania, filiala a Thompson Connect Worldwide. Noua companie este specializata in implementarea programelor din domeniul marketingului direct si al evenimentelor speciale.

Silvarom isi reaseaza dormitoare pe piata
Agentia Initiative Media Romania deruleaza din aceasta luna campanii publicitare pentru compania Silvarom, producator roman de mobilier de birou, dormitoare si mobilier pentru hoteluri. Campania a fost pregatita pe parcursul a doua luni si urmareste repozitionarea Silvarom pe piata si asigurarea unui suport de distributie la nivel national. Creatia publicitara a campaniei a fost conceputa si produsa de agentia Ammirati Puris Lintas.

Ovidiu Bose Pastina a lucrat pentru Ciuc
Varful de lance al campaniei „Ciuc Premium. Berea dupa bere e placere”, campanie conceputa de agentia de publicitate Notorious Advertising, il constituie spotul tv „Ciuc! Inca una si ma duc!”. Filmarile la acest clip s-au desfasurat pe terasa plajei din fata hotelului Riviera din Mamaia, pe parcursul a trei zile. Regia este semnata de cunoscutul regizor Ovidiu Bose Pastina, iar imaginea, de Alexandru Sterian. Productia spotului a fost asigurata de casa de filme Domino. De asemenea, in cadrul aceleiasi campanii de relansare, marca de bere Ciuc Premium a sponsorizat transmisiunea in direct, la Pro TV, a meciului de la Bucuresti dintre Rapid si Skonto Riga.