Marca de bauturi alcoolice Ron Barcelo s-a lansat oficial pe piata din Romania, pozitionandu-se pe segmentul premium al bauturilor alcoolice “tari”. Ron Barcelo este un brand originar din Republica Dominicana, cu o traditie de peste 70 de ani in producerea bauturilor alcoolice premium – prezent in 37 de tari de pe 5 continente.

Pe langa cele 4 bauturi marca Ron Marcelo, sunt importate si bauturile premium ale Destilerias MG – MG Master`s Dry Gin, Gin MG, MG Kievskaya Vodka, MG Prince Igor – prin SC Forprest Biovik Trans SRL., importator unic pentru Romania.

„Prezenta Ron Barcelo pe o piata ca aceea din Romania este un lucru cat se poate de natural in contextul in care brandul se afla in plin proces de expansiune si este deja prezent in alte 17 tari din Europa. Totodata, piata romaneasca manifesta o tendinta de crestere atat in ceea ce priveste bauturile alcoolice in general, cat si in ceea ce priveste segmentul premium”, a explicat Juan Maria Jorje Riesco, reprezentantul spaniol al companiei cu investitii romano-spaniole ce importa in Romania marca Ron Barcelo.

Ca importator unic pentru Romania, Forprest Biovik Trans importa trimestrial aproximativ 90.000 de sticle din marcile premium Ron Barcelo si cele ale Destilerias MG, avand ca partener pe partea de distributie societatea S.V.G IMPORT DISTRIBUTION S.R.L – societate romana cu actionariat romano-spaniol.