„McDonald’s Romania, KFC, wanna be my Valentine?”, a fost mesajul care a însoțit postarea celor de la Burger King.

Celebritățile din România au venit imediat pentru a îi ajuta. Rămâne de văzut dacă dorința de intimitate a celor de la Burger King va avea sorți de izbândă și, mai ales, cine va fi alesul dacă dorința este reciprocă.

PRO TV în rolul lui Cupidon

După surprinzătoarea declarație de dragoste, cei de la PRO TV au sărit în ajutorul cererii de postate de Burger King, spunând că „De la noi, aveți patru DA! Treceți în etapa următoare!”.

Aparent, posibila relație este văzută cu ochi buni de către cei de la PRO, însă cineva se gândește deja la un divorț.

Romantism și ținute excepționale

Însăși Adina Buzatu a reacționat la declarație de dragoste, venind cu promisiunea celor mai frumoase ținute pentru posibila ceremonie dar și pentru divorț, dacă va fi cazul.

Va promit cele mai frumoase tinute, atat la ceremonie cat si la un posibil divort! 🤟🏼”, a scris aceasta pe Facebook.

DJ excepțional, marca KISS FM

Dacă cererea celor de la Burger King va avea succes, aceștia și-au asigurat deja muzica! Deoarece un eveniment de o asemenea grandoare ar fi imposibil fără muzică bună, cei de la Kiss FM au promis că se vor ocupa de asta.

Noi aducem muzica”, au promis cei de la Kiss FM în comentarii.

NYX se gândește la săruturi pasionale

Dacă se lasă cu săruturi pasionale, vă sugerăm un ruj long-lasting! 💋”, a transmis populara marcă de machiaje, complimentând a(u)morul echipei de la Burger King.

Un triunghi amoros

Singurul triunghi amoros care contează… 🍕”, a fost răspunsul celor de la Dodo Pizza România, postarea lor fiind însoțită de o simpatică pizza în forma de inimă.

După atâta dragoste, puțină terapie

Uită pentru moment cât de complicată este relația cu o terapie prin shopping în magazinele noastre. Fii mereu în tendințe!”, a sugerat echipa H&M. Până la urmă, stresul poate fi fatal.

Lucrurile devin aglomerate

Haterii ar spune că three is a crowd #ramaifresh”, au scris cei de la Sprite. Sucul lor ar complimenta garantat un open bar pentru un asemenea eveniment.

Cotele sunt în favoarea despărțirii

Casa Pariurilor vine cu cifre reci în ecuația amoroasă. „Cotă 1.10 că se despart pe 13 februarie”, au scris în comentarii, însă cei de la Burger King nu renunță ușor!

La cote din astea nu-ți iese nici de un King Deal. Și e doar 6,90 lei”, a fost răspunsul îndrăgostitului.

Adultul responsabil sparge petrecerea

Ce-i cu debandada asta aici? Stay safe 😏”, au avertizat cei de la Durex, amintind că responsabilitatea este importantă.