Realizatorul România TV Victor Ciutacu a transmis un mesaj ironic pentru preşedintele Klaus Iohannis, în urma conferinţei de presă a acestuia de miercuri seară, mesaj care face trimitere şi la declaraţiile gazetarului Cristian Tudor Popescu.

CTP a comentat pentru Digi24 conferinţa preşedintelui, arătându-se impresionat că şeful statului a răspuns perfect şi a progresat foarte mult faţă de campania din 2014. “S-a schimbat mult Klaus Iohannis față de 2014 […] A reușit să modifice în mare parte imaginea despre el. A răspuns în multe situații ca un om”, a spus CTP.

Victor Ciutacu a venit cu un mesaj ironic declarând că singurul lucru care a lipsit de la dezbaterea utilă, cum a spus Cristian Tudor Popescu, a fost un mesaj de iubire către preşedintele Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.

„Domnule președinte, iertați-mi îndrăzneala de a vă spune brutal, fără ocolișuri, că sunteți magnific, că mă faceți să fiu mândru că sunt contemporan cu dumneavoastră și că, n-am de ales, vă iubesc din tot suflețelul meu candid.

Asta e singura “întrebare” care a lipsit din conferința de presă care i s-a părut “dezbatere utilă” lui CTP. Cu toată dragostea, se termină campania asta și mă întorc la cazul Caracal. Sau la orice altceva care să nu aibă tangențe cu politica sau să treacă razant pe lângă ea”, a spus Victor Ciutacu.