Fostul președinte, Traian Băsescu, l-a făcut praf pe peședintele Klaus Iohannis. Aflat în aceeași emisiune cu Rareș Bogdan, la România TV, a reacționat imediat după ce europarlamentarul a anunțat prezența lui Iohannis la ședința Biroului Executiv al PNL.

Băsescu l-a făcut praf pe Iohannis

Prezent în studio, fostul președinte Traian Băsescu a avut o criză de râs și a eplicat incredibil. ”Normal, că în primii 5 ani s-a odihnit!”.

Rareș Bogdan a spus că președintele Iohannis va participa la ședința BEX PNL. ”Va fi alături de noi, vom discuta despre toate temele importante, despre toate problemele. Cred că este și un gest de recunoștință al președintelui față de liderii PNL, care au muncit enorm în campania electorală”, a spus Rareș Bogdan.

După ce a auzit, Traian Băsescu a avut o criză de râs. ”Normal, că în primii 5 ani s-a odihnit. Trebuie să aibă grijă de bârfe constituționale. O să vedeți reacția PSD, că și eu am avut parte de asta: imediat o să strige că se încalcă Constituția. Asta este o prostie! Ar fi culmea să nu colaborezi cu partidul care te-a susținut la Cotroceni”, a spus Traian Băsescu, în direct la România TV.

Rareș Bogdan a intervenit imediat. „Domnule președinte, a luptat trei ani împotriva PSD. Dvs. știți foarte bine cum e să luptați cu PSD-ul”, a replicat fostul jurnalist.

Fostul președinte, Traian Băsescu, a mai fost întrebat când va avea România un om politic și un președinte cum a fost el. Traian Băsescu a spus că nu va mai exista un al doilea Băsescu pentru că este unic. ”În mod cert niciodată nu va mai avea România un al doilea Băsescu. Bun, rău, cum e, este unic! Al doilea Băsescu nu poți să faci.”, a spus Traian Băsescu, anunță sursa citată.