Europarlamentarul Traian Băsescu devoalează planul secret al celor din PSD de câștigare a alegerilor locale și parlamentare. Cei de la PNL sunt în mare pericol.

Băsescu face dezvăluirea serii

Fostul președinte, Traian Băsescu, face dezvăluirea serii. Acesta spune că, de fapt, puterea din România este deținută de către cei de la PSD. Aceștia joacă un rol extrem de abil pentru a recupera distanța față de PNL.

„În mod real puterea este la PSD, care face în momentul de față un joc perfid. Chiar susține PNL-ul în anumite situații. Dar este un joc de recâștigare a electoratului, de a câștiga un scor asemănător cu al PNL-ului la următoarele alegeri. Ciolacu joacă foarte bine acest rol de om înțelept. Cred că alegerile se vor face anul acesta”, a spus Băsescu la Realitatea Plus.

Traian Băsescu îl suspectează pe Vasile Dâncu că ar fi în spatele strategiei PSD, asta în cazul în care aceasta nu ar fi rodul unei pure întâmplări.

„Mă gândesc acum un pic la Dâncu….Jocul lor este atât de subtil încât nu-l înțelege clasa politică românească.” a declarat Traian Băsescu.