Hypermarketul Carrefour, va face excepție de la această măsură și va avea program ca şi până acum, între orele 8:00 – 22:00. De asemenea şi farmaciile situate în galeria centrului, rămân deschise și vor funcţiona după programul normal, între orele 10:00 – 22:00, se arată într-un comunicat.

„Băneasa Shopping City consideră că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienţii, retailerii, precum şi angajaţii care îşi desfăşoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea şi siguranţa lor sunt o prioritate permanentă. Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020 sau până când starea de urgenţă instaurată de autorităţi va fi ridicată”, precizează reprezentanţii centrului comercial.

Distanțare socială

Sursa citată adaugă că atât autorităţile cât şi specialiştii recomandă distanţarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului, şi este în interesul superior al întregii comunităţi locale şi nu numai să respecte această recomandare şi să adopte măsuri preventive.

Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piaţa românească de fashion şi entertainment, oferind clienţilor săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorinţe în materie de shopping, de la cele de renume internaţional, la magazine ale designerilor români, precum şi o varietate de restaurante rafinate şi cafenele.