Băneasa Shopping City a fost onorată în cadrul Galei Premiilor pentru industria de Real Estate din Europa de Sud Est (Southeastern European Real Estate Awards) cu cele mai importante distincţii pentru industria locală şi europeană: la categoria „Cel mai bun proiect al anului din Europa de Sud-Est” (Project of the Year), Băneasa Shopping City a obţinut premiul cel mare şi premiul pentru „Profesionistul Anului 2008” a fost acordat domnului Ali Ergun Ergen – Director Executiv Băneasa Developments. 

„Acest moment, în care suntem răsplătiţi pentru unicitate şi consecvenţă în conducerea Băneasa Shopping City are o dublă semnificaţie pentru echipa care a contribuit la dezvoltarea centrului comercial in contextul în care în luna aprilie am implinit 1 an de când <<cel mai aşteptat fashion mall din Romania>> şi-a deschis porţile pentru romani. Este cea mai frumoasă recunoştere pe care am primit-o până acum pentru tot efortul depus în dorinţa noastră de a fi cei mai buni în domeniul în care activăm.” Ali Ergun Ergen, Director Executiv Băneasa Developments.

„Felicit Băneasa Shopping City pentru titlul de „cel mai bun proiect al anului” şi doresc să menţionez cu acest prilej că prin intermediul acestei competiţii au fost premiaţi cei mai buni „jucatori” din domeniu, intr-un context in care piaţa de retail europeană are reprezentanţi  extrem de competitivi. Premianţii „Galei Premiilor pentru industria de Real Estate din Europa de Sud Est”sunt vârfurile domeniului în care activează şi reprezintă un model pentru întreaga industrie.” Craig Smith, fondatorul Europaproperty.com  

Băneasa Shopping City îşi menţine titlul de unică poartă de intrare pe piaţa comercială românească a celor mai prestigioase mărci internaţionale. Astfel, GAP, faimosul retailer american de îmbrăcăminte a ales să-şi deschidă în luna mai primul magazin din România, în centrul comercial. Mixului de chiriaşi prezenţi în mall i se vor alătura încă 6 mărci prestigioase Debenhams, Champion, Naturino, Okaidi, “Un, Deux, Trois”  şi Be In Time.

La trecerea unui an de la deschidere, Băneasa Shopping City se poate mândri cu mai multe distincţii: „Golden Award for Excellence” în cadrul PR Award, „Cel mai luxos shopping center” în cadrul Romanian Fashion Awards şi două premii în cadrul CIJ Awards, pentru „Cea mai bună dezvoltare a unui centru comercial” şi pentru „Cea mai bună dezvoltare a anului 2008”.

Te-ar putea interesa și: