Investiţia pentru prima fază a proiectului de clădiri de birouri 'The Bridge', amplasat în zona podului Basarab, pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, se ridică la 60 de milioane de euro, parte finanţată din fonduri proprii. Prima din cele două clădiri de birouri ce se vor ridica pe terenul de 12.700 de metri pătraţi constă într-o clădire cu două subsoluri, parter şi 10 etaje, cu suprafaţă brută închiriabilă de 36.189 metri pătraţi. Termenul de finalizare este septembrie 2017.

”Zona de centru-vest este atractivă pentru dezvoltări imobiliare, în principal pentru spaţii de birouri. Am discutat deja cu şase chiriaşi mari care şi-au arătat interesul pentru această clădire de birouri. Chiriile medii din zonă sunt de 14,5 euro/mp/lună, exact aşa cum vrem să se poziţioneze şi The Bridge”, a spus Geo Mărgescu.

The Bridge va avea o suprafaţă de peste 56.000 mp. Dezvoltatorii ansamblul The Bridge mizează pentru închiriere pe cererea venită din partea companiilor de tip BPO (business process outsourcing), SSC (shared service center) sau IT. (Sursa: Agerpres)